Claes Billberg

Att vara Sverigedemokrat och svensk med egna tankar och egen uppfattning.

21.06.2014 16:03

Många som känner mig vet och hör inte minst att jag är Sverigedemokrat i min politiska hemvist. Att som jag bli kallad eller bli trodd för att vara rasist känns nästan komiskt och visar hur totalt inskränkta männsiskor är som känner ett politiskt hot. De som verkligen känner mig är i stor utsträckning  just invandrare eller människor från andra länder än Sverige och som vet att jag definitivt inte skiljer på människor beroende var de kommer ifrån. Faktiskt känner jag fler invandrare eller utrikes födda och boende än svenskar och med dem har jag absolut inget problem. Har väl egentligen inte problem med svenskar heller men störs av att det skall vara så förtvivlat svårt att skilja på hur man ser på ett lands immigrationspolitik contra olika nationaliteter. Det är två helt vitt skilda saker som journalister och politiska motståndare inte minst vägrar att acceptera i ord utan krampaktigt håller fast vid rasist begreppet i sin rädsla för förändring, för förljugenheten och för att lägga locket över den uppenbara segregation som en totalt misslyckad integration ledr till när antalet invandrare kraftigt överstiger landets förmåga att ta om hand, erbjuda bostäder, arbete och sist men inte minst klarar av ekonomiskt utan att hlet ödelägga allt det som varit kännetcknande för välfärdsstaten. För att lyckas med det väl dolda motivet att skapa ett klassamhälle och slå sönder lönebildning och allt vad fackföreningar heter har de styrande valt vägen ohämmad invandring utan krav på behov av skydd enligt den definition som FN gör och som till stor del också EU gör. Ett cyniskt sätt att haverera ett välmående land och skapa en hopplös sits för de man lockat hit genom totalt kravlös asylrätt och rätt till permanent uppehållstillstånd! Det är tragiskt och nästan patetiskt att så många i det här landet har gått på lögnen om det goda och välkomnande samhället och inte lyckats fatta det verkliga och bakomliggande skälet till immigrationsvansinnet.

Det som kan vara ett problem och som jag vi dagligen ser effekterna av är olika religioners och speciellt då fundamentalister och allt ont det kan åstadkomma i lidnande och död. Detta måste man ha med i bilden när man skall blanda människor från vitt skilda kulturer, religioner, utbildningsnivåer och bakgrund. Det finns religioner med våld som en del av vardagen och den som förnekar detta ljuger nog för mer än sig själv. Däri ligger en stor fara för alla samhällen och vi ser det just nu i Syrien, Irak och i delar av Afrika där liv inte är mycket värda. Att tro att dettta skulle försvinna bara för att man passerar ett lands gråns är naivt och rent av farligt. Det här försöker man tona ner i vårt land och den sortens av "sopa under mattan" inställning kan på sikt skapa väldiga problem ocjh gör det i viss mån redan. Ett högt pris som vi kanske ännu inte förstått eller sett vidden av!

Man vill kalla landet för en demokrati men när det gäller just Sverigedemokrater och Sverigevänner gäller inte demokrati, frihet till yttrande och åsikt. Det är förbehållet de som går i "ledet".

Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.

Drivs med Webnode