Claes Billberg

Ny regering

06.10.2014 01:31

Så har vi då fått en minoritetsregering av en rödgrön röra. Sossar och Miljöpartister skall försöka at lotsa ruinen efter åtta år med Reinfeldt framåt. Sveridemokrateran som blev Sveriges tredje största parti med 13 av väljarstödet räknas inte och skall blockeras! Pyttepartier skall istället avgöra nationens framtid samtidigt som bara i år 100,000 nya asylsökande checkar in till landet utan bostäder, jobb  och framtid. Sjukvården är snart borta och äldrevården är också nedmonterad. Skolan är förstörd och försvaret borta, alla resurser ha gått till att ta hand om alla som vill till Sverige. Det sägs givetvis inte eftersom det har hävdats at det tillför oss så mycket positiv!

Landet är ett skämt, dess innevånare lika så och de tretton procenten som i demokratins namn gick och valde på SD benämns främlingsfientliga, rasister som absolut inte får ha något som helst utrymme i politiken. De (vi) skall till varje pris stoppas.

Reinfeldt frsvann som en oljad blixt efter förlusten, nöjd förmodligen för at han genom att köpa röster med fem jobbskatteavdrag, ROT bidrag, RUT avdrag, sänkt krogmoms fått landet at gå raskt mot fatigdom. Nästa fas om dörren in till landet forfarande skall vara vidöppen är nu skattehöjningar, det finns inget annat att ta pengar från eftersom Reinfeldt avvecklat det mesta! Goodbye Sverige!


Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.

Drivs med Webnode