Claes Billberg

Vansinnets Sverige

05.06.2020 22:20

Som om det inte räckte med folkmordet som pågår på våra äldreboende genom tvångssmitta och aktiv dödshjälp (minst 3500 gamla försvarslösa människor) och att vi har en stastminister som  sätter en ära i att inte fatta några beslut, att öppna munnen så lite som möjligt och istället låta Covid-19´s general, stadsepedemiologen Tegnell vara i ständiga intervjuer, på löpsedlat och i TV där han som typisk svensk maner vet bäst i världen hur detta skall hanteras. Att vi har högst dödstal/100.000 innevånare bekymrar honom inte ett skvatt, vi skall nå flockimmunitet och på den vägen kanske vi måste offra 40.000 människor, företrädesvis pensionärer så regeringen får ett tillskott för att finansiera folk- och kulturbytet som pågår med ständiga våldtäckter, rån, mord etc i sina spår. Dett land förändras till en världens soptipp av lågutbildade unga män som bara vill ta över välfärden vilket de också lyckats med redan. Må någon sätta tvärstopp för regeringsmedlemmarna...no matter how!

Samtidigt springer glin omkring och demonstrerar sägs det för att en svart man mördades av en polis i USA. Det räcker inte med all mord och våldtäckter i Sverige för att slå sönder allt som kommer i deras väg, elda, gasdta sten på poliser och bete sig som de svin de är. AFA, ett från föräldrarna skapat idiotgarde av ungdomar och en del vuxna som lever på bidrag och inte har annan sysslesättning än att slå sönder och bära sig åt som svin. Skjut dem och gör livet på jorden bättre!
 
 
SVERIGE ÄR OMÖJLIGT ATT FORTSÄTTA ATT LEVA I! En politisk härdsmälta med outbildade och obegåvade vänster idioter som för att regera tvingas alliera sig med 2.% partier som MP. Allt är absurt och jag trodde aldrig jag skull få uppleva ett sämre land än det jag växt upp i och tidigare varit stolt över. En idiologisk skithög är kvar!!
Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.

Drivs med Webnode